Αγγλικά

english

 Η αγγλική γλώσσα σήμερα είναι η πλέον διαδεδομένη γλώσσα σε όλο τον κόσμο. Τα Αγγλικά θεωρούνται παγκοσμίως ως η γλώσσα της επικοινωνίας, της εκπαίδευσης, των υπολογιστών και του εμπορίου

διαβάστε περισσότερα»

Ισπανικά

ispanika

Όλοι ξέρουμε το φλαμένκο, την παέγια, και την Barcelona. Η Ισπανική γλώσσα όμως μας φέρνει κάτι πολύ περισσότερο απ” αυτό. Το άρωμα και την κληρονομιά του Γκαουντί, τη μαγεία των ζωγράφων που σε ταξιδεύουν στο Πράδο, αλλά και την αιώνια ποδοσφαιρική διαμάχη της Βασίλισσας της Μαδρίτης με την «Barca» που κάνει τους Ισπανούς πιο θερμόαιμους από ποτέ! Νιώσε κι εσύ σαν ένας πραγματικός εξερευνητής και μάθε να μιλάθ όπωθ έναθ πραγματικόθ Ιθπανόθ!

διαβάστε περισσότερα»

Γαλλικά

beautiful-by-barbie-city-paris-Favim.com-527080

Η Γαλλική γλώσσα αποτελεί μια από τις πιο ιδιαίτερες γλώσσες στον κόσμο καθώς η ανάπτυξη του γαλλικού πολιτισμού και η επίδραση του ακόμα και στον δυτικό κόσμο βοήθησε σε αυτό. Η Γαλλική γλώσσα προέρχεται από την όμορφη χώρα του Μονέ, του Ρενουάρ, του Γκογκέν και του Σεζάν, της χώρας του ρομαντισμού, του πολιτισμού και φυσικά της μόδας.

Ελληνικά για ξένους

The Parthenon at the Acropolis, Athens, Greece

Η χρήση της Ελληνικής γλώσσας είναι ένα προσόν το οποίο θα πρέπει να κατέχει κανείς για να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της εργασίας, της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας στη χώρα μας, την χώρα από την οποία ξεκίνησαν τα γράμματα, ο πολιτισμός, η φιλοσοφία και οι τέχνες. Τα προγράμματα Ελληνικών για αλλοδαπούς των WinnErS παρέχουν την δυνατότητα προετοιμασίας για απόκτηση του πιστοποιητικού ελληνομάθειας.

Γερμανικά

germanika

Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του Goethe, του Nietzsche , του Mozart, του Beethoven, του Freud και του Einstein.Η Γερμανία αποτελεί ίσως την πιο σημαντική κα δυνατή χώρα της Ευρώπης στον πνευματικό, πολιτισμικό και οικονομικό τομέα.

διαβάστε περισσότερα»

Τούρκικα

toyrkika

Αν θέλετε να ανεβείτε στους υψηλούς ουρανοξύστες, να γευτείτε τις παραδοσιακές συνταγές της Ανατολής, να περπατήσετε πάνω στα Βυζαντινά Τείχη και να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές, πρέπει πρώτα να φτάσετε εκεί και για να φτάσετε ο ευκολότερος τρόπος είναι μιλώντας τη γλώσσα.

Ιταλικά

italia

Τα Iταλικά αποτελούν μία από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Εφόσον η Ιταλία είναι μία χώρα με ανεπτυγμένη οικονομία, η ιταλική γλώσσα θεωρείται μεγάλο προσόν στην αγορά εργασίας. Λόγω των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το να μπορεί κάποιος στις μέρες μας να μιλάει Ιταλικά θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα.