Αποτελέσματα Εξετάσεων 2017- ΜπράβοΧ46=100%

Ήρθε και πάλι η εποχή του έτους που όλη η ξενόγλωσση εκπαιδευτική κοινότητα περιμένει με αγωνία: τα αποτελέσματα  ανακοινώνονται σταδιακά από τους φορείς εξετάσεων γλωσσομάθειας.

Την πολυαναμενόμενη ημέρα, οι εκπαιδευτικοί  μπαίνουμε νωρίς-νωρίς στο διαδίκτυο…και πόσο απέραντη αιωνιότητα μοιάζει εκείνο το δευτερόλεπτο που περιμένεις να εμφανιστεί η οθόνη με τα ονόματα και τα αποτελέσματα του κάθε σπουδαστή χωριστά! Τα  νέα απλώνονται σαν φωτιά! Post στο facebook, αναρτήσεις στα site και βέβαια τα τόσο απολαυστικά τηλέφωνα συγχαρητηρίων! Οι μαθητές, ο ένας μετά τον άλλον, ξεσπούν σε κραυγές χαράς ακούγοντας τα καλά νέα… κάποιοι ρωτούν για τους συμμαθητές τους και άλλοι για τον βαθμό…και το πιο ωραίο μας το είπε εφέτος μια μητέρα: Πώς τα πωρώνετε    έτσι τα παιδιά μας και μαθαίνουν αβίαστα σαν να είναι η μητρική τους γλώσσα?

Ουσιαστικά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μαθαίνεις σωστά: με πώρωση! Τα παιδιά μας γεννιούνται εξοπλισμένα με την φυσική περιέργεια να μαθαίνουν, την ενστικτώδη προδιάθεση να συνδέονται με άλλους ανθρώπους και την εξίσου αυτόματη τάση να αγαπούν και να δίνονται με πάθος σε αυτό που τα ενδιαφέρει και τα επιβραβεύει.

Ο ανθρώπινος νους είναι μαγικά κατασκευασμένος για την αυτόματη μάθηση. Μαθαίνει γρήγορα, εύκολα και αβίαστα όταν…δεν ξέρει ότι μαθαίνει! Πόσο αυτόματα αρχίζει ένα παιδί να μιλά την μητρική του γλώσσα ακούγοντας στην αρχή, καταλαβαίνοντας χωρίς να μιλά ακόμη… απλά μιμούμενο το μοντέλο επικοινωνίας του περιβάλλοντος του. Κι αν ακόμη ψελλίζει μισές τις λέξεις ή μπερδεύει τους ήχους στην αρχή, οι δικοί του δεν αμφιβάλουν, συνεχίζουν να του μιλούν και να το ενθαρρύνουν γιατί ξέρουν πώς είναι απλά θέμα χρόνου…

Αυτός είναι ο αυτόματος τρόπος να μαθαίνεις μια γλώσσα, διαδρώντας με άλλους, ακούγοντας και επικοινωνώντας συνεχώς, «παίζοντας» και πειραματιζόμενος, κάνοντας λάθη και μαθαίνοντας από αυτά, μιμούμενος το μοντέλο όσο περισσότερων φυσικών ομιλητών είναι δυνατόν.

Αυτός είναι ο τρόπος που θα εξοπλίσει το παιδί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής που το περιμένει, του πολυπολιτισμικού εκπαιδευτικού και εργασιακού περιβάλλοντος που θα το απαιτεί. Κι αν κάποτε το «μόνο του, γιατί θα μάθει πιο καλά» ήταν η επιλογή για τους γονείς που μπορούσαν, στον 21ο αιώνα το «στην τάξη, γιατί θα μάθει φυσικά» είναι η επιλογή των γονιών που ξέρουν…

Αυτός είναι ο τρόπος της Winners Education, η αυτόματη, φυσική, γρήγορη μάθηση που απογειώνει τον μαθητή στο Proficiency σε 5 μόλις επίπεδα!

…κι αν κάποτε κάποιοι έκαναν επιλογές για το μέλλον με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν, οι γονείς που επιλέγουν με καρδιά και γνώση διαλέγουν τώρα Winners Education γιατί επιβεβαιώνονται συνεχώς!

Και σε αυτή την εξεταστική περίοδο, η εξίσωση της εκπαίδευσης το απέδειξε: 46 ΜΠΡΑΒΟ ακούστηκαν δυνατά! Όλοι οι σπουδαστές, και των παιδικών τμημάτων και των ενηλίκων, απόλαυσαν την χαρά της επιτυχίας και την περηφάνια της σωστής επιλογής!

 

EUROPALSO

MARSILDA NTARDA  Beginners
DIONYSIOS ROUPAKIOTIS Beginners
ANGELOS VASILOGLOU-GANIS Beginners
VANGJELIS PETALLARI Elementary
MICHAELA VOUTSINA Basic
KONSTANTINOS CHALARIS Basic
DIMITRIOS LEODIS Basic

 

IFA (Γαλλικό Ινστιτούτο)

MARIANNA BAMPALI A2
ANNIE ISSOPOULOU A2
ANASTASIA PETROULAKI B2

 

ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ

TATYANA NIKISHINA Β2

 

B1

Name Surname Level
MARIA-IOANNA BAMPALI  B1
EVANGELIA KALEGIA B1
DESPOINA DRAKOULI B1
IOANNA SIMANTIRA B1
MARGARITA PAPANDREOU B1
SPYRIDON TRIMIS B1
KRISTINA BIXHEKU B1
PROKOP KERBIZI B1
ALEXANDROS TOPALIDIS B1
DIMITRA FRAGKOU B1
ANTONIOS CHALARIS B1

 

 

B2

ANNA KATSIONI B2
MARTHA KAMARETSOU B2
GEORGIOS KALFAKIS B2
DIMITRIOS ZIKOS B2
KYRIAKOS NIKOLIS B2
DARYA PISITKO B2
IOANNIS ILIOU B2
EVANGELOS PAVLOPOULOS B2
IAKOVOS KOURNIACHTIS B2
VASILEIOS KARVOUNIS B2
DIMITRIOS LAMPADIARIS B2

 

C2

EIRINI TRIANTI C2
NATALIA MITEVA C2
CHRISTINA BESINI C2
DIMITRIOS LAMPADIARIS C2
CHRISTINA TSITOU C2
ELENI RODITI C2
FANI GOUERA C2
THEODOROS-PANAGIOTIS BRATSIOS C2
MARIA MITRAJ C2
POLYXENI TSOLKA C2
PASCHALIS-ORFEAS LAFTSIS C2
AIKATERINI GEORGOPOULOU C2

 

Πόσο απλά λύνεται η εξίσωση της επιτυχίας: Winners Education!

No Comments Yet.