Απόψεις

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Winners Education είναι ένα από τα πιο οργανωμένα φροντιστήρια, στέκονται δίπλα στο μαθητή και του προσφέρουν γνώσεις με τον καλύτερο και πιο πρωτοποριακό τρόπο (διαδραστικούς πίνακες, Skype). Υπάρχει συνεχής ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών τους και είναι δίπλα τους για να τους βοηθήσουν σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Ολυμπία Μπαμπάτσικου, εκπαιδευτικός, μητέρα δυο παιδιών,

Όταν πρωτοξεκίνησα τα μαθήματα είχα μεγάλη δυσκολία στα προφορικά, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να παρακολουθήσω μαθήματα επιπέδου »proficiency» και ότι θα έπαιρνα κάποιο πτυχίο!! Κι όμως, ο τρόπος εκπαίδευσης και οι επικοινωνιακές και σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας (οπτικοακουστικά μέσα, πολλά βίντεο και τραγούδια για εξάσκηση στο listening και στο λεξιλόγιο, η live επικοινωνία με άλλα σχολεία της Ευρώπης ως τρόπος εξάσκησης στα προφορικά), ο τρόπος που ο καθηγητής προσεγγίζει το μαθητή (υπομονή και επιμονή) και το φιλικό περιβάλλον που συναντά κανείς στα »winners» ,συνθέτουν την εικόνα ενός ολοκληρωμένου σχολείου που οδηγούν τον μαθητή στην επιτυχία!

Βαγγέλης Βασιλάκος-Στρατιωτικός,

Για τα παιδιά μας θέλουμε πάντα το καλύτερο και όχι μόνο το όνομα. Δοκιμάσαμε πρώτα σε μεγάλη αλυσίδα αλλά μόνο στη Winners Education βρήκαμε πραγματικό ενδιαφέρον για το καθένα από τα 3 μας παιδιά και υπέροχους ανθρώπους.

Νίκος και Νεκταρία Βεκάκη, γονείς τριών παιδιών,

Μετά από 9 χρόνια (τα μισά της μέχρι τώρα ζωής μου) φοίτησης στα Winners, πέρα από τις γνώσεις, την παιδεία και τα πολύτιμα πτυχία που μου πρόσφερε τόσο στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά, απέκτησα και κάτι πολύ σημαντικότερο: Στιγμές αξέχαστες και εντός μαθήματος και εκτός! Κυρίως σε εκδρομές, γιορτές και όλες τις άλλες εκδηλώσεις. Ωστόσο αυτό που αγάπησα περισσότερο ήταν κάποιοι άνθρωποι που γνώρισα, είτε αυτοί ήταν καθηγητές είτε συμμαθητές! Οι καθηγητές κυρίως ήταν δίπλα μου όχι μόνο σε θέματα που αφορούσαν τα μαθήματα αλλά και άλλα πολύ προσωπικά  Νομίζω ότι τώρα πια, ενώ σκέφτομαι αυτά τα χρόνια, η πιο ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν γνώρισα τις δύο γαλλιδούλες που είχαμε φιλοξενήσει! Εύχομαι τα Winners να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα! Να μας οδηγούν στην επιτυχία!»

Ιφιγένεια Μπάμπαλη-Φοιτήτρια,